Jag gillar att se bad beats

Det få saker som gör mig så förbannad som att bli utdragen. Jag vet att det tillhör spelet och sådär, men det spelar ingen roll. Jag blir alltid så jäkla tiltad. Men det som tiltar mig ännu mer är bad beat storys, det vill säga när någon återberättar hur deras ess inte stod mot 89 all in pre flop. Vem bryr sig? Jag bryr mig inte och jag förväntar inte mig att någon ska bry sig om mina bad beats heller.

Men något som är kul är att se när andra människor på TV råkar ut för schyssta beats. Det bästa är när man ser att den som spelar verkligen blir ledsen. Det är så klart skadeglädje inblandat. Men det är också en fråga om att det är skönt att se någon annan som har det värre än man själv.

Det här är egentligen inget bad beat, men det är en helt sjuk hand. Ett bad beat är egentligen när man får in pengarna jättebra, men att någon sedan med den sämre handen ändå vinner. Här får spelarna in pengarna med samma hand. Men den här handen är lite speciell. Det här är nämligen en hand som utspelar sig i ONE DROP som är ett event som kostar en miljon dollar. Inköpet är på en miljon! Så även fast det inte är ett äkta bad beat ger det ändå samma eftersmak på något sätt.

Fatta vad sjukt att se den där floppen och höra allt snack om att han kan åka ut. Han vet att det är 1 på 20 att det händer. Sedan kommer turn och då är det helt plötsligt omkring 1 på 4 att han åker ut. Självklart kommer sedan ett sista hjärter på river och så var det med det. En miljon dollar fattigare. Jag kan tänka mig att han gick in och grät på toaletten efteråt!